Intro

Zorg en Ziekenhuis is een medium (print, online en social media) voor professionals in de Nederlandse ziekenhuizen. We willen op een constructieve en prettig leesbare manier berichten over de actualiteiten en ontwikkelingen in en rondom het ziekenhuis. Met als doel: het delen van kennis. Dat doen we door artikelen te publiceren op onze website, in onze digitale nieuwsbrief en onze maandelijks verschijnende krant.

Zorg en Ziekenhuiskrant

Zorg en Ziekenhuis is gestart in 2006 en verschijnt behalve dagelijks online, maandelijks in een krant. In elke editie besteden we aandacht aan de volgende redactionele pijlers: Bijzonder Zorgnieuws, Aangenaam Verzorgd, Medisch belicht, Bewust genieten en Talent Ontwikkeld.

Verspreiding

De Zorg en Ziekenhuiskrant wordt op de 2e woensdag van de maand verspreid in de personeelsruimtes van de ziekenhuizen in Nederland. Daarnaast krijgen directies en hoofden van afdelingen binnen de ziekenhuizen, maar ook daarbuiten, de krant gratis per post toegestuurd.

Nieuwsbrief

De digitale nieuwsbrief verschijnt elke 4e woensdag van de maand. Hierin vindt u een overzicht van het belangrijkste zorgnieuws van de afgelopen periode. Belangstellenden kunnen zich hierop gratis abonneren.

Allin1Mediaservice

Zorg en Ziekenhuis is een onderdeel van Allin1Mediaservice