Mattie & Wietze restaurant voor virtual reality in het kinderziekenhuis

Mattie & Wietze hebben een droom: dat alle kinderen in een kinderziekenhuis toegang krijgen tot virtual reality. Waarom? Omdat kinderen die aan een ziekenhuisbed gekluisterd zijn, niet alleen weer even thuis kunnen zijn, maar dat VR ook ingezet kan worden als medisch instrument.

Zo kan iemand met VR live meekijken hoe het thuis is of wat er op de sportclub gebeurt, maar kan een kind ook ervaren hoe het is om een zware behandeling te ondergaan, zodat angsten vooraf weggenomen kunnen worden.

Na het succes van de Wietzeria, hebben Mattie & Wietze besloten om nu een eigen restaurant te runnen. En jij kunt komen eten! De opbrengst gaat naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. De opbrengst gaat naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.
Bekijk hier! Mattie & Wietze Restaurant – Dag 1

Ervaar 360 graden
Bekijk hier de video van Mattie & Wietze in 360 graden. Jij bepaalt dus zelf waar je (naar) kijkt! Deze ervaring werkt het beste in de YouTube-app of op YouTube.

Reserveer
Wil je langskomen in het Mattie & Wietze Restaurant? Reserveer hier je tafel en eet voor het goede doel. Mattie & Wietze hebben ook aan de kleintjes gedacht, daarom is er in het weekend (zaterdag 20 en zondag 21 augustus van 11.30 tot 14.30 uur) een lunchmogelijkheid met extra activiteiten voor kinderen. De lunch is vrije inloop.

Je kunt reserveren voor het vroege (17.00 tot 20.00 uur) of het late diner (20.00 tot 23.00 uur). Zorg dat je ook echt om 17.00 of 20.00 uur aanwezig bent in het restaurant om niets te missen! Lunch op zaterdag en zondag is vrije inloop, daar hoef je dus niet voor te reserveren.

Update: alle beschikbare tafels zijn momenteel gereserveerd. Luister naar Mattie & Wietze om te horen wanneer de laatste tafels vrijkomen.

Benieuwd wat je kunt eten? Check hier de menukaart. Je hebt al een driegangenmenu voor 35 euro waarvan de opbrengst naar het WKZ gaat. Het menu en de menuprijs staan per dag vast; er zijn dus geen speciale kindermenu’s te bestellen.

Openingstijden: 17.00 tot 23.00 uur (in het weekend ook van 11.30 tot 14.30 uur).

Wil je met je bedrijf komen eten? Mail dan even naar mattiewietze@qmusic.nl voor de mogelijkheden.

Doneer
Kun je niet naar het Mattie & Wietze Restaurant komen, maar wil je wel jouw bijdrage leveren aan het realiseren van virtual reality in kinderziekenhuizen? Klik dan hier om direct online een donatie te doen aan het WKZ.

Het restaurant
De gastheren van het restaurant, Mattie & Wietze, zijn iedere avond aanwezig, net als andere Qmusic dj’s. Daarnaast zijn er iedere dag optredens van bekende artiesten; zo zijn Ali B., Niels Geusebroek, O’G3NE, Gavin James, Miss Montreal, Janieck, Maan, Sharon Doorson, Causes, HAEVN, Douwe Bob en Milow van de partij. Verder kun je zelf ervaren hoe de wereld er door een virtual reality-bril uitziet. Het wordt dus altijd een compleet avondje uit.

Speciale tafel
Heb jij een bijzondere reden om te komen eten in het Mattie & Wietze Restaurant? Geef dan hier jouw verhaal door en wellicht word je uitgenodigd voor een een speciale tafel in het restaurant!