Gezond & Zeker Kennisdag 30 oktober 2017

Gezond & Zeker Kennisdag 30 oktober 2017

Gezond & Zeker Kennisdag 30 oktober 2017

Op 30 oktober vindt in het NBC Nieuwegein de 14e Gezond & Zeker Kennisdag plaats. Dit jaar met ook een speciaal leerzaam en enthousiasmerend programma voor P&O’ers, ARBO-coördinatoren en managers. De Kennisdag: dit jaar vernieuwend, waardevol, leerzaam, inspirerend en een mooi moment om te netwerken en kennis op te doen. We gaan samen Bruggen Bouwen!

Een feestelijke en interessante dag vol met kennisdelen en netwerken voor managers, leidinggevenden, P&O’ers, ARBO-coördinatoren, ergocoaches, veiligheidcoaches en andere geïnteresseerden. Onderwerpen als fysieke belasting, agressie, coaching, communicatie, ziekteverzuim en interessante businesscases komen aan bod tijdens de vele workshops en op de uitgebreide praktijkmarkt. De regionale werkgeversorganisaties zijn aanwezig voor netwerken, vragen en informatie.

Netwerkapp
Ook nieuw dit jaar is de Netwerkapp. Met deze app kunnen deelnemers snel en makkelijk de informatie vinden waar ze naar opzoek zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld collega’s vinden die deskundigheid hebben op hetzelfde werkvlak en zo ervaringen uitwisselen of workshopleiders en standhouders vragen stellen. Via de Netwerkapp stelt elke deelnemer een eigen programma samen waardoor de dag optimaal benut wordt en specifiek nuttige kennis wordt opgehaald.

Inschrijven
Kom je ook? Of zoek je informatie? Meld je aan via www.gezondenzekerkennisdag.nl